בעת תכנון‍ תפריט עבור‍ קייטרינג פרווה, האפשרויות הן רבות ומגוונות. אפשר לשלב ⁣טעמים⁤ שונים ולהתנסות במרכיבים שלא‍ נגמרים. לתחילת הארוחה, כדאי לשקול ​להכין קולקציית חטיפים קטנים ‌ כמו:

  • סלט עדשים⁤ עם קוביות גזר​ ותיבול⁤ לימוני
  • קרפצ’יו חציל עם טחינה⁢ מונחת מלמעלה
  • צ’יפס ירקות ⁤בטמפורה לליווי מעניין

לאחר מכן, אפשר לעבור למנות עיקריות‌ מרהיבות שיעשו את העבודה. ניתן לשלב מנות קלאסיות עם ⁢טוויסט מודרני, כמו:
‌⁣

  • קציצות מרציפן‍ בתוספת ​פירות יבשים⁤ ותבלינים מזרחיים
  • פשטידת ירקות⁤ פריזאית עם רוטב חזרת חריף
  • פיצה פרווה עם גבינת צמחית ומבחר ‍ירקות גריל