פול ירוק לימוני

רוח מהפכנית מנשבת על פני ציון. חמישים אלף איש בעצרת הכי צפופה שהייתי בה בכיכר המוזיאון. אוהלים בכל שדרות רוטשילד. כותרות בעיתונים. אנשים לא מתקלחים ברחובות. ובסוף כל זה צריך לאסוף את עצמך וללכת לעבודה, כמו בנאדם מבוגר. חתיכת דיסוננס. אז מצאתי לנו תבשיל מהפכני. משהו שנראה כמו אוכל של אקטיביסטים. המתכון והתמונה של Post Punk Kitchen.

רכיבים

  • 2 כפיות שמן זית
  • בצל אדום, חתוך לרצועות חצי ירח דקות
  • 3 שיני שום, כתושות
  • 1 כף טימין טרי, קצוץ
  • 200 גרם פטריות, חצויות
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 2 כוסות ציר ירקות
  • 0.5 כפית מלח
  • מיץ וגרידה מחצי לימון
  • 3 כוסות פול ירוק מבושל (או קפוא)

אופן ההכנה

  1. מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית. מאדים בצל עם קמצוץ מלח 5-7 דקות, עד שהוא מתחיל להשחים. מוסיפים שום וטימין ומאדים דקה. מוסיפים פטריות ומבשלים עוד חמש דקות
  2. מוסיפים פירורי לחם, מערבבים כדי לכסות הכל ומטגנים 3-5 דקות. מוסיפים ציר ירקות, פלפל שחור, מלח, גרידת לימון, מיץ לימון ופול ירוק. מביאים לרתיחה. מצמצמים ומעבים את הנוזלים, בערך שבע דקות. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים עם בצל ירוק

 

2 תגובות בנושא “פול ירוק לימוני”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *