Calculus: Early Transcendentals (8th Edition) ". התמונה של יושב הבית.

בתמונה, עם עוגיות אוראו להגברת המתיקות

רכיבים לקופסת פלסטיק בינונית

  • 0.3 כוס מיץ לימון (אפשר גם רבע, אם פחות אוהבים לימון)
  • 250 גרם אבקת סוכר
  • 300 מיליליטר שמנת להקצפה, כ-32% שומן (אני השתמשתי ב-38%)

אופן ההכנה

  1. מערבבים לימון ואבקת סוכר בקערה קטנה
  2. מקציפים את השמנת בקערה גדולה, עד שהיא מסמיכה ונוצרות גבעות קטנות. מערבבים פנימה את תערובת הלימון ומקציפים שוב עד שנוצרות שוב הגבעות הקטנות
  3. מעבירים לקופסה עמידת מקפיא ומקפיאים לפחות שש שעות, או עד שמגיעים מרקם גלידתי מהמם