קציצות תירס

התנצלות רשמית!
אני לא אוהבת בלוגרים שלא עונים לתגובות בבלוג שלהם. אני לא מבינה למה עושים את זה. אם אתה כותב פוסט ופותח אותו לתגובות, אז זה סימן שאתה רוצה שיחה, ואיזה מין שיחה זאת, אם אתה פולט כל מה שיש לך לפלוט, ואז לא עונה לאנשים שמגיבים? זה לא לעניין.

לפעמים, אבל, המסנן ספאם שלך הוא כל כך אכזרי, שהוא שם את כל התגובות שלך בספאם. עוברים כמה שבועות ואתה חושב לעצמך: לעזאזל, אף אחד לא מגיב. ורק מגיבה אחת, שכנה עם מערוך, מספרת לך שיש בעיה. ואז אתה עובר על טריליון תגובות החשודות כספאם ומוצא שדווקא לא הפסיקו לאהוב אותך! כל כך זה מביך אותך, שאתה הפכת לאחד מאלו שאתה שונא, שאתה מייד מפרסם התנצלות רשמית.

למרבה הצער, בגלל כמויות הספאם, אנחנו לא יכולים לכבות את המסנן ספאם. אבל אני מקווה שהצלחנו להציל את התגובות האמיתיות ושהוא למד שהאנשים האלו הם חמודים ולא רשעים. בכל מקרה, אם כתבתם תגובה והיא נמחקה, תספרו לנו על זה בבקשה.

קציצות תירס
לפני שבוע ומשהו ישבתי עם האחיין הלא ביולוגי שלי בזמן שהוא אכל קציצות תירס. זה עשה לי ממש חשק לקציצות תירס, רק שהילד הזה הוא כל כך אוהב אוכל, שלא ניתן היה לקחת לו הרבה (גם לא הייתי רעבה, והרגשתי כמו אימא שמנה בכל פעם שלקחתי לו ביס). אבל מצאתי קציצות תירס שאני הולכת לעשות לנו. שגם יעזרו לחסל את שאריות הרוויון, שנותרו לאחר שהכנתי ביסקוויטים עמוסים בריבה

, שהיו מעולים מעולים, אבל טובים בדיוק לשלוש שעות. אם הוא יבקש, יקבל גם. המתכון והתמונה של "לאכול, לחיות, לטייל, לכתוב".

אולי עדיף עם רוטב הכל של אורנה ואלה?

רכיבים

  • 1 כוס קמח
  • 0.5 כוס פולנטה
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 2 כפות חמאה, מומסת
  • 2 ביצים
  • מלח ופלפל
  • 0.5 כוס רוויון
  • 1 קישוא בינוני, מגורר
  • 2 כוסות גרגירי תירס (2-4 קלחי תירס בהתאם לגודל שלהם, או תירס קפוא)
  • שמן צמחי, לטיגון

אופן ההכנה

  1. מערבבים קמח, פולנטה, אבקת אפייה, שתי כפיות מלח ורבע כפית פלפל בקערה גדולה. בקערה אחרת מערבבים חמאה, ביצים ורוויון. מוסיפים את הרכיבים היבשים לרטובים ומערבבים היטב. מקפלים פנימה קישוא ותירס
  2. מחממים כשני סנטימטרים שמן במחבת. יוצרים קציצות מכרבע כוס בלילה ומשטחים אותן בהתאם לעובי הרצוי. מטגנים כ-3-4 דקות והופכים לעוד 3-4 דקות, עד שהקציצות מזהיבות. מייבשים על מגבת נייר
  3. מגישים חם עם סלסה עגבניות או כל רוטב אחר שרוצים

 

5 תגובות בנושא “קציצות תירס”

  1. היום הכנתי אותן וכל משפחתי אהבו מאד מאד ! תודה לך על המתכון במיוחד כשיש גם צמחונים אצלנו! יש לי שאלה האם ניתן להכין את המתכון כפשטידה בתנור ?shila

  2. שילה, תודה. גם אצלנו הצמחוניים אהבו אותו מאד. לא נראה לי שכדאי כפשטידה, הבלילה לא ממש מתאימה לזה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *