Poe in His Own Time: A Biographical Chronicle of His Life, Drawn from Recollections, Interviews, and Memoirs by Family, Friends, and Associates (Writers in Their Own Time) ". התמונה של ענבי.
Encyclopedia of South American Aquatic Insects: Odonata – Anisoptera: Illustrated Keys to Known Families, Genera, and Species in South America
רכיבים ל-20 עוגיות

  • 100 גרם שוקולד מריר, מומס
  • 0.66 כוס קמח
  • 3 כפות אבקת קקאו
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 50 גרם חמאה, בטמרפטורת החדר
  • 0.66 סוכר חום בהיר
  • 1 ביצה
  • 0.5 כפית תמצית וניל או אגוזים
  • 2 כפות חלב
  • 0.5 כוס סוכר לבן לגלגול
  • 0.5 כוס אבקת סוכר לגלגול (כאמור, לא חייבים)

אופן ההכנה

  1. בקערה בינונית מערבבים קמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה ומלח
  2. בקערה גדולה טורפים חמאה וסוכר במיקסר ידני חשמלי, עד שהתערובת תפוחה ואוורירית, 3-4 דקות
  3. מוסיפים ביצה ותמצית וניל וטורפים עוד רגע. מוסיפים שוקולד מריר וטורפים עד שמעורבב
  4. מוסיפים לתערובת הביצים לסירוגין את תערובת הקמח ואת החלב. טורפים עם מיקסר במהירות נמוכה עד שהם מעורבבים. נזהרים לא לערבב יותר מדי
  5. מחלקים את הבצק לשני חצאים. ושופכים כל חצי לניילון נצמד. מניחים את פיתות השוקולד במקרר לשעתיים, עד שהן מתקשות. אפשר גם יום או יומיים.
  6. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפיה. עושים מהבצק כדורים קטנים של כשני סנטימטר קוטר ומגלגלים בסוכר ובאבקת סוכר
  7. מניחים את העוגיות ברווח של כארבעה סנטימטרים זו מזו ואופים עד שהעוגיות נשברות קצת והופכות שטוחות, כ-12-15 דקות. מאחסנים במיכל אטום לאוויר, שם הן נשמרות יופי יופי עד שבוע