סדנת לחם פלוס הודעה מנהלתית

הכל התחיל במחמצת של בראלה. בראלה, אדם חובב אוכל שכמוה, מגדלת מחמצת. מחמצת צריך א. להאכיל. ב. לנצל. אם אתה לא מנצל, אתה נותן לחברים. החברים היו אנחנו. והשמחה הייתה רבה. אלא שכעת נוצר צורך חדש, המחמצת תבעה שישתמשו בה. אני פחדתי ממנה. יושב הבית האכיל אותה מדי פעם. אבל היא רק גדלה וגדלה. ועל כן הוחלט על סדנת לחם.

אם מסתכלים טוב, רואים אגוזי פקאן

וכך בצהרי יום רביעי הגיעה אלינו בראלה, מצויידת בסלסלות התפחה, בתבניות, במשקל, בקמח דורום, במד חום, ובעוד שלל דברים וחפצים חיוניים לאפיית לחם. זה התחיל קל וכיף. מדדנו חומרים בקפדנות פסיכוטית, ערבבנו, לשנו, לשנו, לשנו. והתפחנו.
והלכנו לרבוץ קצת בשמש. וחזרנו. ומתחנו. והתפחנו. ושוב לשנו. והתפחנו. כיסינו. גלגלנו.
בשעה 18:30 כשיושב הבית חזר העבודה הוא מצא בית מכוסה בענן של קמח דורום, ורק התחלנו את אפיית הנגלה הראשונה של הבאגטים. לפנינו הייתה עוד נגלה של באגטים ועוד שני לחמי שיפון אגוזים מופלאים.

כל כך ענוג למראה
כמה ענוג

מה אני אגיד לכם: אפיית לחם זה תענוג, בצק שמתנהג היטב זה מספק ביותר, ולהסתכל על בראלה בבגדי השף שלה מטיחה את הבצק הסרבן בשולחן זה תענוג גדול, אבל זה לא בשביל הקצב שלי. המתכון ללחם שיפון יגיע בקרוב. על הבאגטים הסופר חינניים תוכלו לקרוא אצל בראלה, או כך לפחות היא הבטיחה.

חתימת האופה שלי

הודעה מנהלתית

יש לנו דף חדש בפייסבוק! ייתכן שמרוב שמחה ניעלם לאיזה כמה ימים.

תגובה אחת בנושא “סדנת לחם פלוס הודעה מנהלתית”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *