Corporations and Counterinsurgency , והתמונה השנייה גם]

איך אפשר לסרב

חומרים (3 מנות סבבה)

  • 4 פרוסות בייקון מאיכות טובה, חתוכות בגודל 2 ס"מ
  • חצי קילו פנטריות שנטרל, פרוסות
  • חצי כוס יין לבן
  • 2 כפות שמנת
  • חבילה לינגוויני (450 גר' בערך)
  • כף פטרוזיליה, קצוצה
  • פרמזן
  • מלח

אופן ההכנה

  1. בסיר גדול מרתיחים מים עם מלח. מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי הוראות היצרן.
  2. במחבת, מטגנים את הבייקון עד שהוא משחים. מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהן מתרככות.
  3. מוסיפים את היין ומבשלים עד שהאלכוהול מתאדה. מוסיפים את השמנת, ומתקנים תיבול.
  4. מסננים את הפסטה, ומעבירים למחבת עם הרוטב. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה.
  5. מגישים עם גרידת פרמזן נאה מלמעלה.