טארטלטים עם קרם לימון שמנתי

אני גאה להציג כאן, במבשלים בבית, מתכון של הכינותי מראש! אנחנו ובתיה עוזיאל ככה. אין ספק שזה מסוג המתכונים המטרידים ביותר. אם אתה לא נמצא עם הבנאדם שנותן את המתכון בדיוק באותו תהליך, הוא משתמש באיזה דבר, ככה בנונשלנט, שאתה צריך לטרוח עליו מהתחלה כמו כלב. למרבה המזל, מדובר בקרם לימון שאותו אפשר להכין בעשר דקות ולהצטרף אלינו, המתקדמים, יחסית בקלות. אחרי הכל, צריך לעשות משהו עם קרם הלימון שיש במקרר, לא? המתכון של Kitchen Wench. תמונת אלף לילה ולילה של יושב הבית.

Orwell’s Nose: A Pathological Biography
רכיבים ל-12 טארטלטים בתבנית מיני מאפינס
בצק

  • 120 גרם חמאה
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • קמצוץ מלח
  • כפית תמצית וניל
  • 1 כוס קמח

מילוי

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. שמים את כל רכיבי הבצק במעבד מזון ומעבדים עד שהבצק מוכן. אם עושים את זה בלי מעבד מזון, טורפים את הקמח, הסוכר והמלח ומניחים.  בקערה שנייה טורפים את החמאה ותמצית הווניל ואז מערבבים עם תערובת הקמח
  2. משמנים ומקמחים קלות את תבנית המיני מאפינס. מועכים את הבצק אל כל שקע בשכבה דקה ואחידה. אפשר כמובן סתם שכבה דקה ולא אחידה. אף אחד לא יצעק. מניחים בכל שקע משקולת אפייה / אורז / קטניות, ואופים אפייה עיוורת 30 דקות לערך, עד שהבצק מזהיב
  3. טורפים את קרם הלימון והשמנת עד שהתערובת משלשת את נפחה והופכת צהובה חיוורת. מאחסנים במקרר עד שהבצק מוכן
  4. מוציאים את הטארטלטים מהתנור. אפשר לשמור אותם ככה בלי מילוי במיכל סגור עד שבוע במקרר. ממלאים אותם במילוי הלימון ומקשטים בפיסטוקים אם רוצים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *