2010 במתכונים

יא-אללה, עוד שנה שלמה של בישולים עברה. כיוון שאנחנו ידועים כשומרי מסורת, החלטנו להמשיך את מסורת סיכומי השנה, ולציין גם השנה את המתכונים שימשיכו איתנו, אלו שניסינו בעצמנו ונאנחנו מעונג. אי אפשר להתעלם מהעובדה שלמדנו משהו, יחסית לשנה שעברה, וזה משמח ביותר כמובן. אבל אני חושבת שאפשר ללמוד עוד משהו: בסוף אנחנו הכי אוהבים מתכונים שאפשר להכין בשלשות או ברביעיות, בערך שעה וחצי לפני שהחברים מתכוננים להגיע, ביום שישי בערב, אחרי השוק, ולפני האלכוהול.

מרק אדממה וגזר

המרק הנכון לריח אסיאתי ותחושת שובע אסיאתית (כלומר לשעתיים)

מרק תפוחי אדמה וסלמון

המרק לחגוג איתו את החורף

לחם בלי עבודה

לחם פראי. צריך לומר יותר מזה?

לחמניות בשעה

אבל באמת בשעה, בלי שטויות

מטבוחה

מהדברים שעושים את המקרר שלם1

פסטו ארוגולה וריקוטה

מהדברים שעושים את המקרר שלם2

ילד עני

אפילו עכשיו, כשהראיתי את הרשימה ליושב הבית, הוא אמר: אוח, איזו ארוחת ערב טעימה זו הייתה

פשטידת מנגולד במחבת

חדוות המנגולד של יושב הבית צריכה להיות מתועדת בספר מד"ב

משפחת פרחי סלמון

רק את והסלמון שלך, אינטימיות מושלמת

דג וזיתים במעטפה

הרגע שבו נייר האפייה נפרד מהדג ביחד עם העור שלו הוא רגע מושלם

עוגיות סוכר למבוגרים

גם בלי חמאה וגם חותכני עוגיות. עוד משהו שצריך לבקש מעוגיות?

טארט ריבה

בגלל המרקם, בגלל המתיקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *