מאפינס פרמז'ן לדרך

יושבי הבית נוסעים היום לצימר. כן, יושבי הבית הם המיינסטרים הבורגני. הם היו מתביישים בעצמם, או לפחות יושבת הבית הייתה מתביישת בעצמה, לו לא הייתה עסוקה בלהיות שמחה מכך שהיא נוסעת למקום רחוק עם האיש שלה (ובלהעלים עין מתאי העור המתים של אנשים אחרים בג'קוזי שהולך להיות בחדר שלה, ומכך שהיא הולכת לישון במשהו שמכונה בקתה, שזו מילה שהחזירו לחיים רק לצורך הצימרים, עוד מילה בעייתית). כך או כך, צידה לדרך צריך. אז קבלו, חמים ונעים ממטבח הבית. המתכון במקור של epicurious

, אבל שיניתי קצת.

רכיבים ל-12 מאפינס

  • 2 ביצים
  • 0.75 כוס חלב
  • 0.5 כוס שמן זית
  • 1 כוס פרמז'ן, מגוררת
  • 1.5 כוסות קמח
  • עשרה עלי בזיליקום, קצוצים דק
  • 10 עגבניות מיובשות, קצוצים דק
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • 0.25 כפית סודה לשתייה
  • כפית מלח
  • 0.5 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס
  2. בקערה אחת מערבבים ביצים, חלב ושמן זית. בקערה אחרת מערבבים שלושת רבעי כוס פרמז'ן, קמח, בזיליקום, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח ופלפל.
  3. מעבירים את החומרים היבשים לרטובים ומערבבים. מוסיפים את העגבניות ומערבבים
  4. מעבירים לשקעים. שמים מעל כל שקע עוד קצת פרמז'ן. אופים 20 דקות, עד שמזהיב. מצננים קצת ונוסעים לשלום

4 תגובות בנושא “מאפינס פרמז'ן לדרך”

  1. היי,
    מאוד מפתה…
    המידות קצת לא ברורות,למה לא כתוב לפי גר? לפי כוס, כפות? שיהיה קצת יותר ברור..
    מה הכוונה 0.75 כוס חלב?
    תודה רבה
    מתכונים מעולים ותמונות משובחות!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *