ארוחת צהריים מחוץ למשרד

כל עוד אני בעבודה, אני מוכנה לאכול סלט כמה שצריך. כי גם ככה לאכול בעבודה זה תענוג מפוקפק. הסביבה אף פעם אינה הולמת, הדיבורים תמיד קצת מאולצים והכל נעשה מתוך היסח הדעת והחיפזון. אז יאללה, שיהיה סלט, ולא צריך אפילו להיות מאד טרי, רק קצת חסה עגבניה מלפפון ועוד דבר, שישביע אותי ואני אלך לדרכי. אבל אם אני עובדת מהבית, כמו היום, אני לא מתכוונת להסתפק בזה. בבית שלי אני יכולה לחגוג. המתכון והתמונה של "epicurious".

גם לא הכי כדאי להתקרב אחרי זה לאנשים בלי לצחצח שיניים

רכיבים

  • 12 פרוסות מבאגט עבות למדי
  • שמן זית
  • 1 שן שום, קלופה, חצויה
  • קופסת סרדינים בשמן זית, מיובשים
  • רוטב צ'ילי חריף
  • מיץ לימון
  • בצל, חתוך לפרוסות דקות מאד
  • 1.5 כפות צלפים
  • 12 רצועות של פלפל פיקיו או פלפל אדום רגיל קלוי

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור. מברישים את שני הצדדים של כל פרוסת באגט בשמן זית. מסדרים את הפרוסות בתבנית. אופים עד שהן מתחילות להשחים, כדקה בכל צד. משפשפים כל פרוסה בשן שום החצויה. מצננים
  2. מניחים את הפרוסות, עם הצד השומי למעלה, על צלחת הגשה. מחלקים את הסרדינים בין הפרוסות. מורחים אותם בשכבה דקה. מטפטפים כמה טיפות של רוטב צ'ילי על כל פרוסה, ומעליהן כמה טיפות לימון. מסיימים כל פרוסה בכמה טבעות בצל, כמה צלפים ורצועת פלפל
  3. מגישים עם כוס יין לבן צונן מספרד

8 תגובות בנושא “ארוחת צהריים מחוץ למשרד”

  1. עוד לא אכלנו שם, למרות שזה שלוש דקות מהבית. נראה לי כמו מקום לא כל כך טעים (או לפחות לא בשבילנו), אבל אם יש שם כזה, אני הולכת מייד.

    ותודה 🙂

  2. שבמקרה הזה שום צחצוח שיניים לא יעזור, רק בנזוג שחולק איתך את האהבה לשום ובצל. ונראה לי שבעניין הזה את מסודרת. בתאבון:)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *