סלט תירס ואדממה

יושבי הבית חוזרים אט אט לשגרה שלהם. השגרה שלהם זה מה שכל בנאדם אחר היה קורא קייטנה, אבל בשבילם גם היא דורשת הסתגלות. והרי השגרה: כל בוקר, בערך בשמונה, פותח יושב הבית את המקרר, ומכין לעצמו את ארוחת הצהריים שלו. הוא פותח קופסה אחת, בדרך כלל יש בה אורז. פותח קופסה שנייה, בדרך כלל יש בה ירקות מבושלים איכשהו. פותח את המגירה, יש בה ירקות חיים. ואז הוא לוקח קצת מזה קצת מזה קצת מזה, ומרכיב לעצמו ארוחת צהריים בקופסת פלסטיק ושקית. ליושבת הבית יש כרטיס אוכל, והיא שונאת שונאת שונאת לקחת אוכל לעבודה, ככה שהיא מחוץ למשחק, והיא יושבת במטבח, מתבוננת בגבר שלה מתכונן אל יומו. ואם זה נשמע לכם כיף, אתם לא טועים. עכשיו, דמיינו את יושב הבית מגלה שיש לו סלט כזה היום לקחת. לא ישמח? המתכון והתמונה של "ביס אחד מושלם".

דמיינו כזה באופן ספייס. ישר זה מאיר לך את היום

רכיבים לארבע מנות

  • 2 כפות שמן צמחי
  • 2 כפיות שום, קצוץ
  • 2 פיסות דקות של ג'ינג'ר טרי
  • 1 כפית מלח
  • 3 כוסות תירס
  • 1 כוס פולי אדממה קפואים
  • 3 כפות מים
  • 0.5 כוס עגבניות שרי חצויות
  • 0.5 כפית סוכר
  • 1 כפית שמן שומשום
  • 2 כפות כוסברה טרייה, קצוצה

אופן ההכנה

  1. מחממים ווק על אש גבוהה. מוסיפים שמן צמחי ומוודאים שהמחבת מכוסה בשמן
  2. מוסיפים שום, ג'ינג'ר ומלח. מערבבים עד שהשום מתחיל לתת ריחו, כ-30 שניות. מוסיפים תירס ומערבבים. מוסיפים אדממה ומערבבים
  3. מוסיפים מים ומבשלים, תוך ערבוב, עד שהתירס והאדממה מבושלים ורכים, כ-5 דקות
  4. מוסיפים עגבניות וסוכר, ומבשלים עד שהם מתחממים. מוסיפים שמן שומשום וכוסברה ומערבבים היטב. מעבירים לצלחת ומגישים חם או חמים

5 תגובות בנושא “סלט תירס ואדממה”

  1. אם לא הייתי בדיוק מסיימת להכין עכשיו את תבשיל האורז-עדשים-דלעת שאמור להיות ארוחת הצהריים שלי במשרד עד יום חמישי, עכשיו! הייתי הולכת לקנות את כל המצרכים. חוץ מעגבניות. מגעילות ויקרות. נמצא להן תחליף.
    מכניסה לבוקמרקס לשבוע הבא.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *