עוגיות שוקו שוקולד

אני רוצה עוגיות רכות כאלו. עם הרבה שוקולד בפנים. ככה ניגר. זה מה שיושב הבית אמר, בערך עשר שעות אחרי שנחתתי. אז הכנתי לו, ברור. איך אפשר להגיד לו לא. ועוד שהוא עושה צילומים כאלו מצחיקים.

אלו העוגיות אחרי התנור. קצת מלוכלכלות, אבל חינניות
כן, זה נראה קצת כמו ציצים. וגם ממש חשים את יושב הבית מעליהן. איזה כיף

רכיבים ל-20 עוגיות בערך
לשוקו

  • 100 גרם חמאה
  • חצי כוס סוכר חום
  • שתי כפות קקאו
  • תמצית וניל
  • 1 ביצה
  • כוס וחצי קמח

לשוקולד

  • 100 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
  • 100 מיליליטר שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות
  2. מכינים את העוגיות. מערבלים חמאה וסוכר במעבד מזון לתערובת תפוחה. מוסיפים קקאו, תמצית וניל, וביצה ומערבבים שוב. מוסיפים קמח ומעבדים לקבלת בצק שמנוני ורך. אם הבצק דביק מדי, מוסיפים עוד קצת קמח
  3. עושים עיגולים קטנים, שמים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים סבירים ומועכים עם האגודל. עושים גומה בעזרת כל אצבע שנראית לכם הגיונית
  4. מכניסים לתנור ל-15 דקות
  5. מכינים את הגנאש. שמים שוקולד ושמנת בקערה חסינת מיקרוגל. מכניסים למיקרו לדקה או שתיים. מוציאים כל שלושים ומערבבים. מפסיקים כשהשוקולד נמס לגמרי והוא מעורבב יפה עם השמנת ונהיה לו צבע כזה שאוהבי השוקולד מתים עליו
  6. מוציאים את העוגיות מהתנור ושמים גנאש בכל גומה. מכניסים למקרר עד שהגנאש מתקשה, כחצי שעה

6 תגובות בנושא “עוגיות שוקו שוקולד”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *