קולסלאו זוקיני

אנחנו מקיפים את עצמנו באנשים שדומים לנו. אני לא מחדש לכם כלום באמרה הזאת, אני יודע. אבל היא גורמת לי לחשוב על מילואים. אף אחד מהחברים הקרובים שלי לא עושה מילואים. בלי לפתוח פה, בחמש השנים האחרונות גם אני לא נדרשתי לחוויה הזאת. וזה גורם לי לחשוב על נשים. מה הן עושות כשהגבר שלהן במילואים. וזה גורם לי גם לחשוב על זה שהנסיעה שלה, זה בעצם קצת מילואים. ואז מייד נראה לי כאילו התגובה הגברית למילואים של נשים, היא לעבוד יותר שעות, לעשות קצת כושר, ולשתות. בינתיים, יוצא שאני די מצטיין בכל אלה. [מתכון, שלוקח דקה וחצי, באדיבות Healthy Food  For Living. תמונה: שלי]

חומרים

  • 1 קישוא זוקיני גדול,  מגורר (בערך כוס וחצי)
  • 1 גזר גדול, מגורר (בערך 3/4 כוס)
  • רבע כוס יוגורט 2% שומן
  • 1 כף מיונז
  • 1 כפית חומץ בן יין לבן
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  1. מגרדים את הקישוא בנפרד, ומניחים על נייר סופג או מגבת כדי לייבש אותו.
  2. מערבבים את הקישוא עם הגזר המגורר.
  3. בקערה קטנה, מערבבים את שאר החומרים עד ליצירת רוטב אחיד. מערבבים עם הקישוא והגזר.

קצת בריאות, מה יש

2 תגובות בנושא “קולסלאו זוקיני”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *