הפתעה בעגבניה

עוד יומיים אני נוסעת. אני כבר לא יכולה לעשות כלום. לא לקרוא. לא לכתוב. לא לגלוש באינטרנט. רק לראות טלוויזיה. ולשתות אלכוהול. אז בינתיים הוא אחראי על הכל. על הבלוג. על האוכל. על למזוג לי את האלכוהול. כזה חמוד. אולי להפתעה איטלקית שמנמנה יהיה לי כח היום בערב. המתכון והתמונה של bella limento (חיים יפים?)

כלכך כלכך שמנמנים

רכיבים

  • 6 עגבניות קטנות
  • 1 כדור מוצרלה, בקוביות
  • 8-10 עלי בזיליקום, קצוצים גס
  • קמח
  • פירורי לחם / פנקו
  • שמן צמחי
  • מלח ופלפל
  • 2 ביצים, טרופות

אופן ההכנה

  1. מוזגים כמה סנטימטרים של שמן למחבת לטיגון עמוק ומחממים ל-180 מעלות
  2. מקלפים את העגבניות בעזרת חליטה במים חמים או בעזרת סכין ללא חליטה. חותכים את קצה העגבניה ומוציאים את הבפנוכו. נזהרים לא לפצוע את העור. מתבלים במלח ובפלפל
  3. מניחים קומץ גדול של בזיליקום בתחתית העגבניה. ממלאים את יתר העגבניה בקוביות מוצרלה
  4. מקימים את תחנת הטבילה. מכינים שלוש קעריות עם קמח, ביצים טרופות ופירורי לחם או פנקו. מוחצים בעדינות כל עגבניה וטובלים בקמח, עוברים לביצה, ובסוף לפירורי לחם. חוזרים על התהליך עם כל העגבניות
  5. מניחים את העגבניות המצופות בשמן החים. מבשלים עד שהן זהובות בכל הצדדים. מעבירים לצלחת עם נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן
  6. מגישים מייד

4 תגובות בנושא “הפתעה בעגבניה”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *