גלידה פיסטוק

יש שני דברים שלגמרי הגיע הזמן לעשות: פיצה וגלידה. שניהם אמורים להיות מהנים מאד במטבח הביתי וטעימים מאד בסוף. וכיוון שיום חמישי היום, מתחילים בגלידה. המתכון והתמונה של "לבשל את החלום שלך", כמה הולם.

אני בכלל אוהבת גלידת פיסטוק?

רכיבים

  • 250 גרם פיסטוקים
  • 280 גרם סוכר דמררה
  • 1 ליטר חלב
  • 500 גרם שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  1. מוזגים את החלב לסיר ומוסיפים את הסוכר. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מסירים מהאש ומצננים לחלוטין
  2. טוחנים את הפיסטוקים במעבד מזון או בלנדר. טורפים יחד את החלב, השמנת והפיסטוקים
  3. מוזגים את התערובת למיכל ומניחים אותו במקפיא. כאשר התערובת מתחילה לקפוא בקצוות, מוציאים, ומערבבים היטב. מחזירים למקפיא. חוזרים על התהליך עד שהתערובת חלקה וקפואה. אפשר גם להשתמש בבלנדר מוט כדי לשבור את כל החלקים הקפואים

2 תגובות בנושא “גלידה פיסטוק”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *