עוגיות מרשמלו קורנפלקס

ערב שתייה גדולה מאחורינו. כאב הראש איתנו. יום עבודה שלם לפנינו. בתווך חייב להיות משהו טעים. אלגנטי. עם ניחוחות של לא מכאן. וכידוע, אין על מומופוקו, שהשמועה אומרת שמגיש עוגיות כאלו בדיוק במאפייה שלו בניו-יורק. המתכון והתמונה המהממת! של "הכרוניקה של ספר בישול".

מדהים שיש בלוג בישול שהצליח לא לצלם עוגיות מהז'אנר הזה בערימה

רכיבים ל-20 עוגיות

  • 200 גרם חמאה
  • 1.25 כוס דחוסה של סוכר חום כהה
  • 0.3 כוס סוכר
  • 2 ביצים
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1.75 כוסות קמח
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • כפית מלח
  • 0.75 כוסות שיבולת שועל
  • 1.5 כוסות קורנפלקס, מחוץ
  • 0.66 כוס מיני שוקולד צ'יפס
  • 0.75 כוס מיני מרשמלו

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. בקערה, טורפים חמאה, סוכר חום וסוכר לבן עד שהתערובת בהירה ותפוחה, כ-2-3 דקות במערבל חשמלי. מוסיפים את הביצים ואת תמצית הווניל ומערבבים היטב
  2. מוסיפים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח ומערבבים רק עד שהרכיבים מתמזגים. בעזרת כף עץ מוסיפים פנימה את שיבולת השועל, הקורנפלקס והשוקולד צ'יפס
  3. אפשר לקרר שעתיים. אפשר גם לא
  4. בתבנית מכוסה בנייר אפייה יוצרים כדורים בגודל כדורי גולף, עם מרווחים נאים שיאפשרו להם להתפרש. מוחצים קלות ארבעה מיני מרשמלו לכל כדור. מפזרים מעט מלח מעל. אופים 9-10 דקות. העוגיות אמורות להיראות עדיין מעט רכות באמצע, כשמוציאים אותן מהתנור

8 תגובות בנושא “עוגיות מרשמלו קורנפלקס”

  1. העוגיות יצאו נורא יפות, אבל האמת העצובה היא שכמעט כל עוגיות שוקולד צ'יפס שאכלתי היו יותר טעימות מהן. משהו בשילוב של המרשמלו והקורנפלקס לא עבד לי 🙁

  2. הן לא בלתי אכילות, כן? זה עוגיות. ויש בזה מרשמלו. זה טעים. אבל זה לא טעים כמו העוגיות שוקולד צ'יפס הרגילות שלנו. תספרי איך יצא אצלך.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *