עוגת מנגו שוקולד לבן

מתישהו בשבוע שעבר הגיעו לפה שני מנגו מאיה. לדעתי, אגב, אי אפשר להגיד מנגו מאיה פעם אחת. אם אתה אומר את זה פעם אחת, שופטים אותך בבית דין של בסטה. אתה צריך להגיד לפחות: מנגו מאיה מנגו מאיה. מהדרין מקפידין גם על: מנגו מאיה מנגו מאיה מתוק כמו דבש. בכל אופן, שני מנגו מאיה, רכים מאד מאד, שנראו כאילו נולדו לעוגה. חיפשתי פה. חיפשתי שם. היו בבית רק חלק מהדברים. זה מה שיצא בסוף: שילוב של epicurious ו"פרוייקט הקאפקייקס".

תודה לאל על דיגיטל מקרו

רכיבים לשתי תבניות אלומיניום קטנות
לעוגה

  • 100 גרם חמאה
  • 0.75 כוס סוכר
  • 2 ביצים
  • כפית תמצית וניל
  • 0.25 כוס רום כהה
  • 0.5 מנגו מגורר
  • כוס וחצי קמח תופח
  • 0.25 כפית סודה לשתייה
  • קצת מלח
  • חצי קופסת יוגורט
  • מנגו אחד, חתוך לקוביות

לזיגוג

  • החצי השני של היוגורט
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • חצי כוס אבקת סוכר

אופן ההכנה

  1. מכינים את העוגה. טורפים חמאה וסוכר במטרפה
  2. מוסיפים ביצים, תמצית וניל, רום ומנגו מגורר. מערבבים היטב
  3. בקערה אחרת מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח
  4. מוסיפים לסירוגין את תערובת הקמח ואת היוגורט לתערובת החמאה
  5. מוסיפים את קוביות המנגו
  6. אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות במשך 25 דקות
  7. מכינים את הזיגוג. ממיסים את השוקולד במיקרו בלי לשרוף אותו
  8. טורפים יוגורט, שוקולד לבן ואבקת סוכר ושמים במקרר עד שהעוגה כבר לא חמה ואפשר למרוח אותו עליה

6 תגובות בנושא “עוגת מנגו שוקולד לבן”

  1. תרשו לי להוסיף – שום עוגה אצלנו לא נגמרת. תמיד אנחנו אוכלים קצת, ואז שוכחים מזה. זאת נגמרה. אוצו רוצו לשוק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *