סנגריה לבנה

היום הוא היום. בלילה אנחנו כבר נהיה בדרכנו לשדה התעופה ומשם לברצלונה. אין לי מושג למה התרגשתי כל כך לפני הנסיעה הזו, הלא אני כבר גרה איתו וכבר נסענו יחד לחו"ל ולא שאנחנו נוסעים לשנה, אבל מיום שבת כבר אי אפשר לדבר אתי. אולי זה משום שמכל הסיפורים נשמע שברצלונה היא העיר המושלמת בשבילנו: אוכל טוב, מנוחה, אלכוהול, בגדים יפים וטרנקילה כללית. אספר כשנחזור. בינתיים, אני משאירה פה סנגריה לבנה (צפוי גם פוסט אורחת מהמם בחמישי). המתכון של הניו-יורק טיימס והתמונה של anitasarkeesian.

לבנה. אדומה. צהובה. ברינג איט און

רכיבים ל-8-10 כוסות

  • 2 תפוחים, ללא ליבה, חתוכים לקוביות גסות
  • 2 אגסים, ללא ליבה, חתוכים לקוביות גסות
  • 2 תפוזים, מקולפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות
  • 1 כוס ג'ין
  • 0.5 כוס טריפל סק
  • ליטר וחצי יין לבש יבש
  • 0.5 בקבוק קאווה, מצונן

אופן ההכנה

  1. שמים את כל הפירות בקערה עם הג'ין והטריפל סק. מכסים ומצננים במקרר לארבע שעות לפחות, או לכל הלילה
  2. מעבירים לקנקן גדול ומוסיפים את היין היבש. מערבבים. מוזגים לכוסות (אפשר כוסות עם קרח) לגובה שני שליש כוס. מוזגים מעל את הקאווה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *