ספרינג רול תפוחי אדמה

הימים אינם קלים. מצמצמים בארוחות, העיניים טרוטות מלימודים ועבודה, המחשבות נודדות כבר לכוסות הקאווה וצלוחיות הטאפאס שנאכל בספרד (כן, אנחנו נוסעים לסונאר!), תקופה כזאת. אפילו בכדורגל אין נחמה, אין כאן אוהדים שרופים, אולי חבר או שניים שיבואו לראות משחק. הם כנראה יקבלו את הספרינג רול השמנמנים האלה, עם איזה בקבוק של בירה צ'אנג.

נחמה ושיפור מצב הרוח, באדיבות מומופוקו לשניים

.

חומרים ל 2 מנות

  • 4 פרוסות לחם לבן דקות
  • רבע כוס מחית תפוחי אדמה
  • 2 מקלות של שעועית ירוקה מבושלת
  • קורט shichimi togarashi (ידוע בכינויו: "צ'ילי שבעת הטעמים", תערובת פלפלים)
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1 חלמון ביצה
  • שמן לטיגון
  • רוטב חריף או קטשופ (שיהיה במה לטבול)

אופן ההכנה:

  1. חוותכים את קרומי הלחם. בעזרת מערוך מרדדים כל פרוסה דק דק, כ 3 עד 5 מ"מ עוביה.
  2. בקערה, מערבבים יחד את הפירה ואת ה טוגארשי, ומתבלים במלח ופלפל. מברישים את השוליים של פרוסות הלחם עם בחלמון טרוף.
  3. מניחים כף אחת מהפירה על כל פרוסת לחם, משאירים שוליים של סנטימטר וחצי. משטחים את הפירה לצורה מלבנית, ומניחים מעליו תרמיל שעועי אחד.
  4. מגלגלים את מעטפת הלחם, וחותמים את הקצוות בחוזקה. מחממים שמן במחבת, ומטגנים את הספרינג רולים, כדקה – דקה וחצי מכל צד, עד שהם משחימים היטב.
  5. מגישים עם רוטב חריף או קטשופ.
מונדיאל אסיאתי

3 תגובות בנושא “ספרינג רול תפוחי אדמה”

  1. אכן אחד המתכונים המוזרים.
    תגיד, אבל מה עושים עם הביצה? טובלים את הלחם בביצה לפני שמטגנים?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *