גלידה פיסטוק

בלוג אוכל זה כיף. אבל יש גם בעיה: לקרוא מתכונים זה מרעיב. לתרגם מתכונים זה מרעיב. לרפרף על מתכונים זה מרעיב. ולהסתכל על תמונות של מתכונים זה מרעיב. אם יוצא שאת גם יש לך בלוג אוכל וגם את מנסה רגע להיצמד לירקות ולאורז, אז את בבעיה, במיוחד אם את כל היום עובדת מהבית, כשלוש עשרה פסיעות מהמקרר שלך. אז לקחתי הפסקה רגע. אבל קינוחים צריך. בנאדם, ובמיוחד בתאדם, לא יכולים בלי קינוחים. אז מצאתי משהו פשוט. מתכון ותמונה של "לבשל את החלום שלך".

רכיבים

  • 250 גרם פיסטוקים
  • 280 גרם סוכר דמררה
  • 1 ליטר חלב
  • 500 גרם שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  1. מוזגים את החלב לסיר ומוסיפים את הסוכר. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מסירים מהאש ומצננים חלוטין
  2. בינתיים, טוחנים את הפיסטוקים במעבד מזון או בלנדר. טורפים ביחד את הפסיטוקים, השמנת והחלב עד שהם מתערבבים היטב
  3. מוזגים את התערובת למיכל חסין מקפיא ושמים במקפיא. כשהתערובת מתחילה להתקשות בקצוות, מוציאים מהמקפיא ומערבבים היטב. מנסים לשבור את כל החלקים הקפואים. מחזירים למקפיא. חוזרים על התהליך עד שהתערובת חלקה וקפואה. אפשר להשתמש בבלנד מוט כדי לשבור את הגבישים הקפואים
לא שאני באמת אוהבת גלידת פיסטוק, נראה לי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *