רול סלמון ומלפפון

יום ההולדת היה מהנה, תודה ששאלתם. הרבה אלכוהול, לא מספיק סנדוויצ'ונים (חמישה באגטים מהבייקרי, מי ידע…) ובלאדי מרי אחד שנשפך בסלון. מאז ראינו מלא CSI, ולא במוצהר, עבנו לאיזה סוג של תפריט דיאטה. ארוחת הערב מוגשת בחסות dianasaurdishes

רול סלמון ומלפפון

המצרכים (3 רולים)

אופן ההכנה

  1. מערבבים את חומץ האורז והסוכר בקערה קטנה, ומערבבים אותם לתוך האורז.
  2. משטחים את האורז על צלחת גדולה או על נייר אפייה ומניחים עד שמתקרר.
  3. מניחים שכבה דקה של אורז על דף סויה אחד, ומשאירים חופשי סנטימטר וחצי של אורז בקצה.
  4. מורחים על האורז את ממרח הסלמון, מהקצה שהשארנו לא מכוסה פנימה. עליו מורחים מעט ממרח וואסבי ושמים את פרוסות המלפפון מעל.
  5. מתחילים לגלגל, מהקצה עם הסלמון לקצה הריק. מקפידים לגלגל בעדינות כדי לא למעוך. מרטיבים את האמצבעות ומעבירים אותם על הצד החופשי של גליל הסויה. מהדקים.
  6. בסכין חדה, חותכים את הגליל לרצועות. מגישים עם רוטב סויה ופרק של סדרה מפונפנת.
נחמד, הירוק השקוף הזה

4 תגובות בנושא “רול סלמון ומלפפון”

  1. עדכון: המתכון ינוסה מחר.
    בינתיים התגלה:
    דפי הסויה טיפה יקרים. 22 ש"ח לחבילה של 5.
    הכנת ממרח הסלמון היתה סופר כיפית. גבינת שמנת, סלמון (אני השתמשתי במעושן), מעט לימון, מלח ופלפל. דקה ו 12 שניות בבלנדר יד. אל תתעצלו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *