פנקייקס תפוחים אפויים

חברה שלנו הציעה לא מזמן רעיון גאוני: סבב גאדג'טים. לכל אחד יש את הדבר הזה שהוא קונה, אבל לא באמת משתמש בו לאורך זמן. נגיד, מכשיר לוואפלים בלגיים או צ'יפסר או אופה לחם או דברים כאלה. במקום שתקנה, תשתמש לרגע ואז זה יהיה תקוע לך בארון, דבר על כך עם חבריך, וקבל את מכשיר הוואפלים שלהם תמורת אופה הלחם שלך. רעיון גאוני, אבל המכשיר לוואפלים עוד לא הגיע אלינו. אז בינתיים אנחנו צריכים להסתפק בפנקייקים אפויים. המתכון והתמונה של "מאווילישס".

רכיבים ל-4 תבניות אישיות

  • 65 גרם חמאה
  • 3 כפיות סוכר דמררה
  • מיץ מלימון אחד
  • 4 תפוחים, ללא ליבה, חתוכים לשמיניות
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 5 ביצים
  • 200 מיליליטר חלב
  • 100 גרם קמח
  • 2 כפיות אבקת סוכר
  • קמצוץ מלח

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-220 מעלות. מערבבים את פרוסות התפוחים עם לימון, וניל וסוכר
  2. ממיסים את החמאה בסיר ומוסיפים את תערובת התפוחים. מבשלים חמש דקות בערבוב מתמיד. הריחות שעולים מהסיר בשלב זה הם מדהימים. מפזרים את התפוחים בין ארבע תבניות אישיות, בלי החמאה
  3. מערבבים קמח, אבקת סוכר, מלח, ביצים וחלב בקערה, ליצירת תערובת פנקייק. מוסיפים את נוזל החמאה שיש בסיר
  4. מוזגים את התערובת על התפוחים. אופים 20-30 דקות, או עד שהחלק העליון מזהיב
  5. מגישים מייד עם יוגורט וניל
תמונה מוגזמת

2 תגובות בנושא “פנקייקס תפוחים אפויים”

  1. א. רמז רמז.
    ב. לא מבינה איך באמת לרוב האנשים אין בעיה עם פירות מבושלים אפויים וכו. זה לא המרקם הטבעי שלהם, וזה עושה להם רק רע. הם רפויים.
    ג.איך שפתחתי את הפוסט ישר אמרתי יו איזו תמונה מדהימה, קיוותי לראות שמישו מכם צילמה, ואז ראיתי את הכותרת שלה ונקרעעעתי. אכן מוגזמת.
    אבל איזו מדהימה, הא?!

  2. סתם, אני הכי לא מוכנה עדיין להיפרד מאופה הלחם שלנו.
    בעניין הפירות, אין מה לדבר, את בחורה משונה.
    ובעניין התמונה, כן, לגמרי מדהימה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *