סלט הדרים ירוק בקעריות פרמז'ן

פרשת הגז שמסעירה את המדינה עדיין בשיאה. מסתבר שהתיקון הקטן שעשה יושב הבית לא בדיוק הועיל, כך גיליתי באמצע שהזהבתי בצלים בשביל הפתיתים שלי אתמול. אז אנחנו עדיין בפרשת התנור והפס הקר (מתה על המילה הזאת, פס קר). חיפשתי מתכונים לסלט טעים, אבל סלט זה הכי משהו שלא דורש מתכון. ובכל זאת, מצאתי דרך מרעננת לאכול את הסלט, רק חבל שהיא דורשת גז. לפחות מבחינתנו היא תצטרך להמתין עד מחר באחת בצהריים, כשטכנאי הגז יטריח עצמו לביתנו. המתכון והתמונה של "האטריה המרושעת".

רכיבים ל-6 מנות
לקעריות פרמז'ן

  • 1.5 כוסות פרמז'ן מגוררת

לרוטב

  • 0.25 כוסות שמן זית
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כף מיץ תפוזים
  • 0.5 כפית גרידת לימון
  • 0.5 כפית גרידת תפוז
  • 1 כפית דבש תפוז
  • 0.5 כפית מלח
  • 0.5 כפית פלפל שחור

לסלט

  • 6 כוסות בייבי תרד
  • 1 תפוז, מחולק לפלחים
  • ככוס מיקרוגרינס (שזה בעצם עלים ירוקים קטנים. נראה לי שאם אתה לא קליפורני מפונפן אתה לגמרי יכול לאכול את העלים הירוקים שלך בצורתם הנורמלית)
  • 0.3 כוס שקדים פרוסים, קלויים
  • 0.5 בצל אדום, פרוס דק

אופן ההכנה

  1. מכינים את קעריות הפרמז'ן. מחממים מחבת קטנה על אש בינונית-גבוהה. מפזרים מעד פרמז'ן מגוררת בשכבה דקה שמכסה את המחבת. כאשר הפרמז'ן משחימה, הופכים את המחבת על כוס הפוכה (כך שהכוס יוצרת את צורת הקערית). מגרדים בעדינות את הגבינה מהמחבת ומניחים לכוח הכבידה לעשות את העבודה ולשפוך את הגבינה על הכוס ההפוכה. מצננים לפחות חמש דקות כך שקערית הגבינה מתקשה. אפשר להכין עד 24 שעות לפני ההגשה
  2. מכינים את ויניגרט ההדרים. מערבבים את כל חומרי הרוטב בכלי פלסטיק סגור. מנערים. גם את הרוטב אפשר להכין 24 שעות לפני ההגשה
  3. מכינים את הסלט. בקערה גדולה מערבבים את כל רכיבי הסלט. שופכים את הרוטב ומערבבים. מעבירים את הסלט לקעריות הפרמז'ן. מגישים מייד
וואו, אני מתה לראות אם עניין הקערית באמת עובד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *