ברוסקטה ברי ופטריות

בהצטלבות הפיח והרעש של אלנבי – קינג' גורג' יש חצר קטנה, שמזהים אותה לפי שלט מתכת קטן על הקיר. על השלט כתוב בצרפתית Par Derriere, והוא מסתיר בר יין בחצר, עם מוזיקה די סתמית, תפריט יין מרשים, תפריט אוכל מרשים קצת פחות, ריח גבינה ונקניק וקיר אחד מחודד שנראה כאילו יצא מסט של טים ברטון.

ברוסקטה  עם גבינת ברי ופטריות
של מתכונים שנבדקו
4 מנות

חומרים:

  • 4 פרוסות גדולות של לחם איטלקי עם קרום פריך
  • 4-5 פטריות פורצ'יני (כרמלה / איש הפטריות / הירקן שלכם ישמחו לעזור)
  • 250 גרם גבינת ברי
  • 2 כפות שמן זית
  • פלפל שחור
  • מלח

אופן ההכנה

  1. פורסים את הפטריות. במחבת מחממים כף 1 של שמן ומטגנים את הפטריות כשתי דקות. מתבלים במלח ופלפל.
  2. פורסים את הגבינה ומניחים על הלחם. מעמיסים את הפטריות ומזלפים קצת שמן זית מעל כל ברוסקטה.
  3. מחממים תנור ל 180 מעלות, ואופים כ 4-6 דקות, או עד שהגבינה נמסה.
אנחנו שתינו בלנד דה נואר של יקב אבידן
אנחנו שתינו בלנד דה נואר של יקב אבידן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *