פסטו ארוגולה וריקוטה

יושבת הבית מובטלת, לראשונה מזה זמן רב. לכאורה, עיתותיה בידיה. ולמעשה, היא עושה דברים שעושים אנשים שמחפשים עבודה. מתקנת קורות חיים, מבקרת בלינקדאין, מרפרשת את אולג'ובס ובאופן כללי מתנהגת כאילו כל יום של חוסר הכנסה מקרב אותה אל קיצה. הגיע הזמן להירגע ובאמת לקחת את הזמן רגע. לנשום עמוק, ולהכין דברים בצנצנות. והפעם, פסטו. אני יודעת, כולם יודעים להכין פסטו. אבל פםה יש מתכון שנראה מעולה להוספה לפסטה, כי יש בו גבינה שנראה לי עושה אותו קרמי במיוחד. המתכון של "שוק האוכל המלא" והתמונה של "בישול בלי קארמה" והתמונה שלי (לא נורא מוכשרת בצילום. אני חשה שאין מה לעשות). יצא טעים נורא.

רכיבים

  • 3 שיני שום לא קלופות
  • 0.25 כוס אגוזי מלך
  • 1 כוס ארוגולה
  • 1 כוס פטרוזיליה
  • 7 כפות שמן זית
  • 2 כפות ריקוטה
  • 2-4 כפות פרמז'ן

אופן ההכנה

  1. משחימים שום במחבת יבשה על אש בינונית, ומנערים את המחבת מפעם לפעם עד שהשום משחים, כ-10 דקות. מסירים מהאש ומקלפים
  2. קולים אגוזים במחבת על אש בינונית, עד שהוא משחים קלות. שמים ארוגולה, פטרוזיליה, שום, אגוזים ושמן זית במעבד מזון
  3. מערבבים עד שהתערובת חלקה. מוסיפים שמן זית במקרה הצורך, עד שמגיעים לסמיכות הרצויה. מניחים בקערת הגשה ומערבבים פנימה פרמז'ן וריקוטה. מתבלים במלח ובפלפל
באמת מאד מתאים לפסטה
באמת מאד מתאים לפסטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *