יוגה בצלחת

יש ימים שבא לי פשוט להימעך. להימעך פירושו לקחת את הגוף, לשים עליו או לצדו גוף אחר, אהוב, ומשם להמשיך, כשהזרועות והרגליים מעורבבים. אין להתבלבל אגב עם להירקב, שזה כמעט אותו דבר, אבל מתוך תחושה ברורה של אי-עשייה. וגם יש להיזהר ולא להחליף להימעך בלהיזרק, שזה על אותה ספה, אבל בלי הבלבולת הגופנית. כדי להימעך צריך אוכל מעוך, זאת יודע כל פעוט. אז מצאתי את המתכון הזה, שנראה כמו משהו שמישהו כבר אכל, אבל בצורה טובה. המתכון והתמונה של "סיפורי המטבח הירוק".

רכיבים לארבע מנות

  • 1 כפית שמן קוקוס או שמן זית
  • 1 בצל, קצוץ
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • 2 כפות ג'ינג'ר, קצוץ
  • 2 כפיות צ'ילי יבש
  • 1 כפית פלפל חריף
  • 1 כפית קינמון
  • 1 ברוקולי, חתוך לחתיכות גדולות
  • 2 גזרים גדולים, חתוכים לחתיכות גדולות
  • 0.5 שומר, פרוס
  • 1 קישוא קטן, חתוך לחתיכות גדולות
  • קופסה של ריבועי עגבניות בשלות
  • 0.5 כוס עדשים אדומות
  • קומץ עשבי תיבול טריים כמו כוסברה וטימין
  • 1 קופסת שימורים של שעועית לבנה או חומוס

אופן ההכנה

  1. מחממים שמן בסיר, מוסיפים בצל, שום ואת כל התבלינים. כאשר הבצל מתרכך, מוסיפים ברוקולי, גזרים, שומר וקישוא, ומאדים בערך חמש דקות. מוסיפים עגבניות, עדשים, ואת עשבי התיבול ומבשלים לפחות 45 דקות. מוסיפים שעועית ומרתיחים עוד חמש דקות. מגישים כך או עם אורז מלא או אורז בר
אם תלכו לפוסט המקורי, תראו גם אישה בהריון עושה יוגה, שזה אמור לשכנע אתכם ואותי שלעשות יוגה זה טוב ולאכול בריא זה טוב שבעתיים. לא בטוחה שאני קונה את זה
אם תלכו לפוסט המקורי, תראו גם אישה בהריון עושה יוגה, שזה אמור לשכנע אתכם ואותי שלעשות יוגה זה טוב ולאכול בריא זה טוב שבעתיים. לא בטוחה שאני קונה את זה

4 תגובות בנושא “יוגה בצלחת”

  1. זה מזכיר לי את הקוצ'מוץ' של סבתא שלי, עליה השלום והברכה. לא קראו לזה קוצ'מוץ', רק אני קראתי לזה ככה כי זה היה מקווצ'ץ' כזה, בגלל הנטייה של סבתות מזרח-אירופאיות מסוימות לבשל ירקות למוות, אחרת הם עוד יכולים לקום ולנשוך אותך או משהו.
    אבל עם התיבול הזה זה נראה כמו קוצ'מוץ' גורמה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *