טוסט + ריקוטה + תרד + ביצה

בעצם, המתכון כולו כתוב כבר בכותרת. אם תציצו על התמונה רגע, תבינו גם איך מרכיבים. הרעיון פה לשמור על טריות. של הגבינה, של התרד, של הביצה, של המלח, של הלחם בו תשתמשו. מתכון מאורגני טעים.

אם חשקה נפשכם במעט מלל, אז ככה עושים:

ריקוטה ביתית

  • 8 כוסות חלב מלא
  • 1 / 2 כפית מלח
  • 3 כפות מיץ לימון


מרפדים מסננת עם אריג ומניחים מעל קערה גדולה.

מרתיחים את החלב יחד עם המלח בתוך סיר גדול. מוסיפים את הלימון ומבשלים יחד דקה – שתיים.

כשהחלב מתחיל להתגבן, מוציאים לתוך המסננת, ומסננים כ 3-4 דקות. אם רוצים, אפשר לשמור במקרר כ 5 ימים.

מצרכים לטוסט (כלומר, לכל טוסט)

  • 1 פרוסת לחם מחיטה מלאה
  • 1 כוס בייבי תרד
  • 2 כפיות שמן קוקוס
  • מיץ לימון
  • מלח ים
  • 1 ביצה
  • 1 כפית חמאה

אופן ההכנה

  1. קולים את הלחם. על כל פרוסה מורחים כשתי כפיות גבינה (תכל'ס כמה שאתם אוהבים).
  2. בסיר קטן, מחממים את שמן הקוקוס בחום בינוני – גבוה, ומאדים את התרד.סוחטים מעל מעט לימון וממליחים. מסדרים את התרד מעל שכבת הריקוטה.
  3. מטגנים את הביצה בצורת ביצה עין. מעמיסים את הביצה על התרד והריקוטה, מתבלים ומגישים מייד.
עזבו אותכם מבנדיקט
עזבו אותכם מבנדיקט

4 תגובות בנושא “טוסט + ריקוטה + תרד + ביצה”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *