בטטה בשומשום – הצעת הגשה

טוב, המתכון של היום הוא לא בדיוק מתכון. הוא יותר הצעת הגשה (חולה על צמד המילים האלו). זה מתאים לרגע שאת עומדת מול המקרר בערב, ואומרת לעצמך, רגע, בא לי משהו חדש, אבל אין כלום ואין לי כח להתאמץ. אז זה זה. המתכון והתמונה של "אייכפר

".

רכיבים

  • 5 בטטות, קלופות
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות שומשום
  • 1 כף דבש
  • 1 כף סויה
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות. חותכים את הבטטות לקוביות גדולות ומניחים בתנית עם נייר אפפיה. מזלפים מעט שמן ומתבלים במלח ובפלפל. צולים 30 דקות עד שהבטטות כמעט רכות, והופכים פעם אחת באמצע
  2. מערבבים שומשום, דבש וסויה. שופכים על הבטטות ומערבבים. צולים עוד 20 דקות, או עד שהבטטות מזוגגות ורכות
שומשום ובוטנים באוכל - תמיד הצלחה
שומשום ובוטנים באוכל - תמיד הצלחה

תגובה אחת בנושא “בטטה בשומשום – הצעת הגשה”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *