סנדביץ' אבוקדו – בטטה

יושבי הבית הצטרפו אתמול לבני עמם, בעזרתם האדיבה של אנשי הוט, שבאו לבקר עם ממיר דיגיטלי חדש ונוצץ באמתחתם. ביום אחר אולי יקדישו כמה מילים לטלוויזיה ולמערכות יחסים, אך בינתיים יסתפקו בצפייה בשידורי עונת החתונות, בתמונה מגרה ובמתכון פשוט, באדיבות טופו אנד קאפקייקס.

מרכיבים

  • 1 בטטה קלופה, פרוסות בעובי 1 ס"מ
  • 3 כפות חרדל – דבש
  • שמן זית
  • 1 כף מיונז
  • 1/4 כפית זרעי פרג
  • 4 פרוסות לחם מחיטה מלאה
  • 4 בצלים אדומים, פרוסים
  • אבוקדו בשל, פרוס
  • פרוסות עגבניה
  • 1/4 כוס גבינה מגורדת
  • חסה או עלים ירוקים אחרים (בייבי, יו נואו)

אופן ההכנה

  1. מושחים את פרוסות הבטטה בשמן זית ודבש, מלח ופלפל. אופים כ 15 דקות, הופכים צדדים באמצע.
  2. בקערה, מערבבים את החרדל עם המיונז ועם וזרעי הפרג.
  3. קולים את הלחם, מורחים את תערובת המיונז – פרג, מניחים חצי מכמות הבצל, האבוקו והעגבניה על כל פרוסה, ומתבלים במלח ופלפל. עליהם, מניחים את פרוסות הבטטה, הגבינה והחסה. סוגרים את הכריך עם פרוסת לחם נוספת וחוצים.
  4. נועצים קיסם במרכז כל כריך, ומגישים עם חמוצים או צ'פס.
היא בכלל לא אוהבת אבוקדו
היא בכלל לא אוהבת אבוקדו

2 תגובות בנושא “ סנדביץ' אבוקדו – בטטה”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *