לחם גבינה גבינתי

יושבת הבית אוהבת לקנות באינטרנט. היא מתה על השיטוט באתרים, על הטבלאות המשוות, על התמונות המטושטשות ושאינן מטושטשות, על מילוי הפרטים, על ההתרגשות הקטנה עד שהחבילה מגיעה ועל ההתרגשות הגדולה כשהחבילה מגיעה. נראה לה הרבה יותר כיף מלקנות במחסני חשמל או משהו. בכל אופן, בפעם האחרונה רכשה ליושב הבית אופה לחם. ביום שישי הוא הגיע, וביום שבת הכנו את הלחם הראשון שלנו: לחם מקמח מלא. יצא נחמד, לא בלתי זהה ללחם ארומה, והתייבש, כמו כל חבריו מאופה הלחם, תוך יום. אבל בזה ההרפתקאות רק מתחילות, כמו שאפשר לנחש. המתכון והתמונה של "בישול עוקצני".

רכיבים לכיכר של 680 גרם

  • 0.75 כוס מים חמימים
  • 0.5 כוס קוטג'
  • 0.5 כוס צ'דר, מגוררת
  • 3 כפות פרמז'ן, מגוררת
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף חמאה
  • 1.5 כפיות מלח
  • 3 כוסות קמח
  • 2 כפיות שמרים יבשים

אופן ההכנה

  1. מכניסים את הרכיבים לתבנית של אופה הלחם, ומכניסים את התבנית לאופה הלחם
  2. בוחרים תכנית ללחם בהיר או כהה. התכנית אורכת 3.5 שעות
חמים וטעים
חמים וטעים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *