יום אחד יושבי הבית יהיו קונגלמורט תקשורת עצום. יהיו להם מגזיני אוכל עם תצוגת גלריה, תצוגת מתכון ותצוגת בישול. במגזינים האלו לא יחלקו דברים לפי מטבח, כאילו שזה מעניין מישהו. שם הכל יהיה מחולק לפי מה שאתה עושה באותו רגע. נמצא בעבודה, למה שלא תקרא על ארוחות שאפשר להביא למשרד. במיטה עם המחשב שלך? למה שלא תפנטז על אוכל שלא מלכלך סדינים. יושב בבית קפה? למה שלא תשלח את רשימת המצרכים שאין לך בבית לסלולר, כדי שתוכל ללכת ישר ולקנות? המגזין יפנה לחנות מוצרי מזון. שם יוכלו הגולשים לבחור את השף האהוב עליהם שינסה עבורם את הגאדג'טים. באותה חנות גם תוכל לשרטט את המטבח שלך, ואשף אוטומטי יציע לך דברים שיוכלו לחסוך לך מקום ולשפר את מראה המטבח שלך. כל כך הרבה דברים מגניבים אנחנו נעשה בקונגלמורט התקשורת שלנו, שיהיה לנו מאד כיף. עד אז, אבל, אנחנו נכתוב סיכום שנה, כאילו אנחנו עיתון. למה? כי זה מצחיק אותי. ובסיכום השנה: המנות שימשיכו איתנו הלאה. אלו שניסינו, ואהבנו. ואחר כך ניסינו שוב, ושוב אהבנו. ואחר כך גיוונו קצת, ושוב אהבנו. בקיצור, המנות שהן כבר חלק מהבית. כמו סדר פסח בפתקאות על השולחן, רק באינטרנט.






ואם אנחנו כבר פה, אם מישהו מכיר פלאגאין טוב להצגת תמונות בוורדפרס, שלא יתבייש.
פלאגין לתמונות בוורדפרס: נסי את NextGEN Gallery
ותודה על המתכונים, הם נראים נפלא. יום אחד בוודאי אעשה אחד מהם…
שנה טובה
יוש, תודה. הסתכלתי עליו, משום מה הייתה לי איזו בעיה איתו. אבל אני אסתכל שוב.
שנה טובה שתהיה.
המרק תרד-שיטאקי הוא בהחלט חתיכת נכס צאן ברזל.
ירקות בתנור, בתיבול מה-שיש (חרדל-דבש, בלסמי-יין-טימין, קינמון-הל-צ'ילי או סתם מלח-פלפל גס) הוא אחד מהפתרונות הכי קלים ואהובים שלי למצב ה"אין כוח לבשל אבל לא רוצה לאכול זבל".
את ההנבורגר-סלק אני חייבת לנסות. יום אחד כשיהיה לי זמן. יחד עם הרביולי העירום. זה כנראה יקרה בפנסיה.
ההמבורגר סלק את צריכה לפני הפנסיה. פשוט כי הוא עונה על דרישות הדיאטה המחמירות שלך, נראה לי, והוא מעולה לעבודה, עם קופסה קטנה של רוטב יוגורט בצד.