עוגיות שלג + פיסטוקים

אני אוהבת עוגיות עם הרבה חמאה. וגם אני אוהבת עוגיות שיש בהם דברים. הפתעות. אז פה יש גם זה וגם זה, בעוגיות חגיגיות במיוחד. המתכון והתמונה של "סוכרדנדי".

רכיבים

  • 230 גרם חמאה
  • 2 כוסות אבקת סוכר
  • 1 כוס פיסטוקים, בלי הקליפה, קצוצים
  • 2 כפיות גרידת הדרים (לבחירתכם)
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 0.5 כפית תמצית שקדים
  • 2.25 כוסות קמח

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפייה
  2. מערבבים חמאה וחצי כוס אבקת סוכר בקערת מיקסר עם וו גיטרה. טורפים במהירות בינונית עד שהתערובת אוורירית ותפוחה, כ-3 דקות. מוסיפים פיסטוקים, גרידת הדרים, מלח, תמצית וניל ותמצית שקדים, וממשיכים לטרוף עד שכל החומרים מעורבבים. מוסיפים קמח וטורפים עוד כ-30 שניות
  3. יוצרים כדורים בגודל כף. מניחים אותם במרחק סנטימטר וחצי זה מזה על התבנית. אופים עד שהתחתית מתחילה להשחים כ-15 דקות. מוציאים מהתנור ומניחים להצטנן בתבנית כ-10 דקות
  4. שופכים כוס וחצי של אבקת סוכר לקערה בינונית. מניחים חמישה או שישה כדורים בקערה כל פעם, ומוודאים שהם מצופים בנדיבות באבקת סוכר (לא אמורים לראות הרבה מהם אחרי הציפוי). חוזרים על כך עם יתר העוגיות. אם רוצים יותר אבקת סוכר, עושים זאת שוב
אלוהים גם אוכל כאלו, זה בטוח
אלוהים גם אוכל כאלו, זה בטוח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *