מאפינס שוקולד לבן וקוקוס

את אף פעם לא שמה דברים עם שוקולד, אמר לי יושב הבית. וזה אומר שאת לא מכינה דברים עם שוקולד, אמר לי יושב הבית. והוא צודק. אני לא חובבתגדולה של שוקולד. אני לא אוהבת את הריח הזה, שנדבק לידיים ולאף ולחיים, של שוקולד נמס. את הטעם אני דווקא אוהבת, אבל שנים של דיכוי הפכו אותו לכזה שמכיל כל כך הרבה רגשות אשמה, שהם פשוט לא שווים את זה. אבל הנה, מצאתי משהו שהוא עם שוקולד, שבכל זאת נשמע טעים. המתכון והתמונה של "קאפקייק מאפין".

רכיבים ל-28 מאפינס

  • 4 כוסות קמח
  • 2 כפות אבקת אפייה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כוס קוקוס
  • 4 ביצים גדולות
  • 2 כוסות חלב דל שומן
  • 1.3 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן קנולה
  • גרידה משני לימונים
  • 2 כפיות וניל
  • 400 גרם שוקולד צ'יפס לבנים (אני חושבת שיש בפור שף ודומיו. אבל אני מניחה ששוקולד לבן מגורר יעשה את אותה עבודה, גם אם בפחות חינניות)

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות. מניחים גביעי נייר בתבנית מאפינס
  2. מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח וקוקוס בקערה גדולה
  3. בקערה אחרת מערבבים ביצים, חלב, סוכר, שמן, גרידת לימון ווניל. מוזגים את התערובת לתערובת הקמח ומקפלים ביחד במרית מגומי, עד שהחומרים מתערבבים. מוסיפים את השוקולד הלבן ומקפלים בעדינות
  4. מוזגים את התערובת לשקעי המאפינס, ואופים 15-20 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא יבש. ייתכן שיהיה צורך לעטוף את התבנית בנייר אלומיניום, אם החלק העליון משחים מהר מדי. מצננים 10 דקות לפחות לפני שמגישים
(יש לי חשד שזה לא בול מה שהוא התכוון)
(יש לי חשד שזה לא בול מה שהוא התכוון)

4 תגובות בנושא “מאפינס שוקולד לבן וקוקוס”

  1. אוקיי, רואים שאת לא מחובבי השוקולד. גוד פור יו.
    תתחדשו על הטויטר! אני לא רוצה להירשם לדבר הזה, אבל אני בהחלט הולכת לעקוב. מבחוץ. אבל לצייץ על קארי ירוק מבלי לתת מתכון זה לא פייר בכלל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *