צנוניות וגזרים מוחמצים

אתם לא יודעים את זה, אבל ליושב הבית יש מעבדה. היא נקראת, החל מעתה, מעבדת הצנצנות, והוא רוקח בה את כל הממרחים האלו, שהופכים את כל הסנדוויצ'ים בבית לדבר הכי מלבב שנראה מאז הסלואו פוד סנדוויץ פקטורי ברחוב יהודה המכבי. לא מזמן הוא הבטיח להרחיב את המעבדה לכיוון החמוצים. נראה לי שזה דבר טוב להתחיל בו. המתכון, שהוא בהשראת מומופוקו, והתמונה הם של "מיטצ' במטבח".

רכיבים לצנצנת חצי ליטר

  • 0.5 כוס מים חמים
  • 0.5 כוס חומץ אורז
  • 1.5 כפות סוכר
  • 1.5 כפיות מלח
  • 12-15 צנוניות קטנות
  • 3 גזרים קטנים
  • 0.5 בצל אדום
  • פלפל חלפיניו קטן

אופן ההכנה

  1. מוזגים מים חמים, מלח וסוכר לצנצנת. מערבבים כדי להמיס את הסוכר והמלח
  2. חותכים צנוניות, גזרים, בצל ופלפל לפרוסות בעובי שלושה מילימטרים. מוסיפים לצנצנת.
  3. מכסים ומכניסים למקרר ל-3-4 ימים לפני שאוכלים
אוכלים עם כל דבר שנראה אסייאתי
אוכלים עם כל דבר שנראה אסייאתי

תגובה אחת בנושא “צנוניות וגזרים מוחמצים”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *