סלמון כבוש בסלק ובוודקה

אני בעד כזה דבר. שהיום, בדרך הביתה, תעצור בשוק ותקנה סלמון, סלק וודקה. אחר כך נשים את הסלמון החתיך בסלק החתיך וניתן לזה להיות. מתישהו נקנה גם גבינת שמנת ובייגלים. ואז, ביום שבת, אחרי שנטייל בים, תהיה לנו את ארוחת הבוקר המושלמת (בלי השמיר המגעיל שהיא דחפה שם), נוכל לחזור לישון כמו חזירים בשמחה ובשלווה. מה אתה אומר? המתכון והתמונה של "Girl Interrupted Eating".

רכיבים לכל מאה גרם של פילה סלמון

  • 50 גרם סלק
  • 20 גרם מלח ים
  • 20 גרם סוכר חום
  • 0.5 כפית פלפל שחור
  • 50 מיליליטרים וודקה

אופן ההכנה

  1. מגררים את הסלק ומערבבים עם הרכיבים האחרים כדי ליצור מרינדה
  2. שופכים על הסלמון, מכניסים למקרר ועוזבים במנוחה 48 שעות
  3. להגשה, שופכים את המרינדה וחותכים את הסלמון דק
למה שמיר, באמת? מאיפה זה בא?
למה שמיר, באמת? מאיפה זה בא?

2 תגובות בנושא “סלמון כבוש בסלק ובוודקה”

  1. Revising with Style: High School הגיב:

משה הדייג. בשוק.
יש גם אחד ליד הבית שנראה יוקרתי, על רחוב הכובשים, פינת הרב קוק, או משהו כזה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *