סופלה ברוקולי לימוני

אני חושבת שראיתי אולי פרק אחד של "עקרות בית נואשות". זה היה מפגן רע של פמיניזם בשקל עשרים. אני לא יכולה לסבול כאלה. אז לא ראיתי יותר. אבל אני מניחה שכמו ש"הגברים של שדרות מדיסון" מהווים קרקע נוחה לבלוגים של אופנת גברים, הרי ש"עקרות בית נואשות" מהווים קרקע נוחה לבלוגים של מתכונים. עכשיו האתר עם הניוזלטר המושקע "מרחב האפייה" מרים את הכפפה ויוצר שילוב אינטרנט מושלם: ביחד עם ABC הם עושים סדרת מתכונים של גיבורות הסדרה. מתוך הניוזלטר: "הגברות של משעול ויסטריה חזרו כדי להתחיל עונה שלמה חדשה של מאכלים עסיסיים וביסים דשנים, ומרחב האפייה הוא המקום היחיד בו תוכלו למצוא מה הן זוממות במטבח". לא היסטרי? הנה מתכון לדוגמה. המתכון של "מרחב האפייה".

רכיבים לתבנית סופלה 2 ליטרים

  • 340 גרם ברוקולי קצוץ
  • 0.3 כוס קמח
  • 1.5 כוסות חלב 1%
  • 0.3 כוס שמנת חמוצה ללא שומן
  • 1 כף גרידת לימון
  • 0.75 כפית מלח
  • 3 חלמונים מביצים גדולות
  • 1 שן שום, קצוצה
  • 6 חלבונים של ביצים גדולות
  • תרסיס שמן

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות
  2. מבשלים ברוקולי במים רותחים ארבע דקות, עד שהם רכים. מייבשים. מצננים לטמפרטורת החדר על מגבות נייר
  3. מודדים קמח בכוס מדידה יבשה, מיישרים עם סכין. מערבבים קמח וחלב בסיר קטן. מערבבים היטב. מביאים לרתיחה על איש בינונית. מבשלים דקה אחת, בערבוב מתמיד. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. מערבבים פנימה שמנת חמוצה, גרידת לימון, מלח, חלמונים ושום. מבשלים דקה או עד שהתערובת מסמיכה. שופכים את התערובת לקערה גדולה, ומוסיפים את הברוקולי
  4. טורפים את החלבונים במיקסר במהירות גבוהה עד שנוצר קצף יציב. בזהירות מערבבים שליש מהקצף אל תערובת הברוקולי. מקפלים גם את שארית הקצף אל תערובת הברוקולי. מעבירים את התעורת בכף אל תבנית סופלה שני ליטרים, ששומנה בתרסיס זמן. מניחים על הרשת במרכז התנור. אופים 40 דקות ב-160 מעלות. מגישים מייד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *