המבורגר פורטבלו עם פסטו, פרובולונה ופלפלים אדומים קלויים

ביום שישי התנהגו יושבי הבית כצעירים ויצאו למסיבה! סתם, יושבי הבית הם צעירים. או משהו. ובכל מקרה, יצאו למסיבה. יצאו מן המסיבה בחמש בבוקר, והיה ברור לאן הולכים: ארוחת לילה במוזס. כל בליין שאינו מליין יודע זאת, שם נגמרים הערבים. רק מה? אנחנו צמחונים. כך שנאלצנו להסתפק בהמבורגר פטריות עם איולי שומים אפויים שהיה פשוט לא טעים. אי אפשר להאשים את מוזס. מי שרוצה להתחכם, והולך לתרגל את הצמחונות שלו במקדש הבשר, סופו שימצא עצמו עם לחמניה מלאת נוזלים והרהורים נוגים על פרות מתות. כדי לפצות את עצמנו, מצאתי לנו מתכון צמחוני, שהוא אמנם עצלני במיוחד ולא מתוחכם, אבל הוא נראה טעים: המבורגר פורטבלו עם פסטו, פרובולונה ופלפלים אדומים קלויים. המתכון והתמונה של "Ezra Pound Cake

"

רכיבים לארבע מנות

  • 0.5 כוס פסטו (היא אומרת קנוי. אני אומרת תעשו רגע פסטו)
  • 0.25 כוס מיונז
  • 4 ג'בטות, פרוסות לאורכן
  • 4 פטריות פורטבלו, ללא הרגליים
  • שמן זית
  • 4 פרוסות גבינת פרובולונה
  • פלפלים אדומים קלויים (היא שוב אומרת קנויים. ואני אומרת, שימו אותם רגע בתנור, שימו אותם רגע במקפיא, תקלפו, ויאללה, להמבורגר)
  • 1 קילו ארוגולה או תרד (קצת היא הגזימה, האישה. שקית אחת מהסופר תספיק)

אופן ההכנה

  1. מערבבים פסטו ומיונז בקערה קטנה. מתבלים במלח ובפלפל
  2. מחממים את הגריל או את מחבת הגריל על להבה בינונית גבוהה. מניחים את הג'בטות, עם הצד הפרוס כלפי מטה, עד שהן נחרכות קלות. אפשר גם בתנור. מורחים את הפסטו מיונז על הג'בטה
  3. מושחים את הפטריות בשמן זית ומתבלים במלח פלפל. מטגנים, כאשר החלק המעוגל למעלה, 4 דקות. הופכים את הפטריות. מכסים את המחבת ומבשלים עד שהפטריות רכות, כ-4 דקות. במהלך הדקה האחרונה של הבישול, מניחים את פרוסות הפרובולונה על כל פטריה, כדי שהן יימסו. מניחים כל פטריה על ג'בטה
  4. מניחים מספיק פלפלים אדומיים קלויים כדי לכסות את הפטריות. מוסיפים ארוגולה, מוחצים היטב ומגישים
נראה לי אפשר גם בלי הגבינה, יש שם מספיק חומרים לסתימת עורקים
נראה לי אפשר גם בלי הגבינה, יש שם מספיק חומרים לסתימת עורקים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *