סלמון קראסט

לפני איזה שבועיים, נפל עליה יום של מה שמכונה אצלנו "שנאה עצמית".
אחד הדברים היותר מגניבים שמביאים איתם ימים מהזן הזה, היא הזכות החד משמעית לאכול הכל. ביסלי, חצי עוגה, שני בקבוקי קולה, חצי בקבוק עראק, שתי קופסאות סיגריות, יו ניים איט. ואז, באחרון, היא הבטיחה לפצות את עצמה בארוחת ערב שהיא בעצם בוקר אנגלית. ביצי עין, שעועית אפויה, קצת סלט ובירה. אני באותו יום, נפלתי על הפוסט הזה, שגם אם הוא לא הכי מגרה בעולם, חשק לסלמון הוא הצליח להביא איתו. כבר תכננתי הכל, ואז דקה לפני שיצאתי לדוג את הדג, נזכרתי שהיא רצתה את האנגלית שלה. ויתרתי. היום אני לא מתכוון לוותר, ומצאתי בשביל זה גרסא קלה במיוחד, באדיבות Good Food BBC

.

חומרים (4 מנות):

4 פילטים של סלמון
50 גרם פירורי לחם לבנים
שתי כפיות עשבי תיבול קצוצים
מיץ מחצי ליים (אבל אתם גרים בתל אביב, אז תשתמשו בלימון)
שמן זית
40 גרם גבינת פרמזן

איך מכינים:

1. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות. מתבלים את נתחי הדג ומניחים אותם בתבנית.

2. מעבדים את פירורי הלחם, עשבי התיבול, מיץ הלימון וגבינת הפרזמן במעבד מזון.

3. מכסים את הדג במיקס הפירורים, והופ! לתנור ל 10-12 דקות.

זה גם קצת שנות השמונים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *