קישואים בתנור, עם נענע ופטה

אני שמנה וכבדה היום, שאי אפשר להאמין. חייבים לאכול משהו קל, אבל טעים, כי החיים נראים די מייגעים, מאיפה שאני עומדת. אז מצאתי את זה. מתכון ותמונה של "בישול בארון"

עדכון: יושב הבית המהמם הכין אתמול. יצא לא משהו.

רכיבים

  • 1 קישוא, חתוך
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כף נענע, קצוצה
  • 1 כף פטה, מפוררת

אופן ההכנה

  1. מערבבים את הקישוא עם שמן, לימון, נענע ומלח
  2. מניחים את הזוקיני על תבנית עם נייר אפייה
  3. אופים ב-250 מעלות עד שהקישוא משחים, כ-45 דקות, והופכים כל רבע שעה
  4. מניחים את הקישוא בקערה ועליו את הפטה
  5. מקשטים בעוד קצת נענע וגרידת לימון
צריך רק סלט ליד
צריך רק סלט ליד

תגובה אחת בנושא “קישואים בתנור, עם נענע ופטה”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *