ונעבוד את אלוהי הפסטו

בשבוע שעבר הוא הכין פסטו מהמם, שצבע את כל המטבח בירוק זרחני, ונתן אלף סיבות מעולות להכין כחמישים סנדוויצ'ים קטנים כל שעה בסוף שבוע הזה. כן, שמנים אבל חמודים. בכל מקרה, הפסטו שלו דורש מאכל נוסף, מלבד פסטה ולחם, כי אחר כך הוא מתחייל להתבכיין על הקמח הלבן ועל מה שזה עושה לבטן שלו, המהממת גם היא. אז מצאתי את זה, לביבות של עגבניות, פטה ופלפל קלוי. המתכון של "טעם אוסטרליה", שהוא גם עם קמח, אבל זה לא פסטה! וזה לא לחם!.

הכמות
20 לביבות

רכיבים

  • 2 ביצים
  • 0.5 כוס חלב
  • 1.5 כוסות קמח תופח
  • 1 עגבניה גדולה, ללא גרעינים, וקצוצה דק
  • 75 גרם (כשליש כוס) פלפלים אדומים קלויים וקצוצים
  • 2 כפות פרמז'ן
  • 200 גרם פטה
  • 0.25 כוס שמן צמחי
  • פסטו (!!)

אופן ההכנה

  1. מערבבים ביצים וחלב בקערה. בקערה נפרדת שמים את הקמח ועושים בתוכו חור לתערובת הביצים. מוסיפים את הביצים ומערבבים לתערובת חלקה. מוסיפים את העגבניה, הפלפלים, הפרמז'ן והפטה ומערבבים
  2. מחממים כף שמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה. מוסיפים כף גדושה מהתערובת למחבת. משטחים מעט. מכינים כך 7 לביבות. מטכנים 2-3 דקות בכל צד, עד שהלביבות מזהיבות. חוזרים על הפעולה עם כל התערובת, עד שנוצרות 20 לביבות
  3. מגישים עם פסטו(!!!)
ואמא שלי הייתה אומרת: אם את כבר עומדת לטגן, לפחות תאכלי בשר
ואמא שלי הייתה אומרת: אם את כבר עומדת לטגן, לפחות תאכלי בשר

2 תגובות בנושא “ונעבוד את אלוהי הפסטו”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *