גם שוקולד וגם גבינה

שבוע בלי הרבה מלים עובר על כוחותינו, עם קרייבינג גדול למתוקים ולאפייה. קבלו עוגת שוקולד וגבינה בחושה של  "השולחן של טיבולט"

התבנית:
שתי תבניות אינגליש קייק

הרכיבים:
תערובת א'
250 גרם גבינה לבנה
60 גרם אבקת סוכר
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל

תערובת ב'
180 גרם חמאה רכה
150 גרם סוכר
3 ביצים
3 כפית אבקת קקאו
120  גרם קמח תופח
1 כפית אבקת אפייה

תהליך ההכנה

  • לחמם תנור ל-180 מעלות
  • להקציף גבינה וסוכר מתערובת א', עד שהתערובת רכה ואוורירית.מעתה תכונה תערובת א'.
  • להוסיף ביצה ולהקציף עד שהתערובת חלקה ולהניח בצד.
  • לנפות קמח, אבקת אפייה ואבקת קקאו מתערובת ב' ביחד ולהניח בצד.
  • להקציף חמאה וסוכר מתערובת ב' עד שהתערובת אוורירית.
  • להוסיף ביצים, אחת אחת, עד שהתערובת אחידה.
  • לקפל את תערובת הקמח אל תערובת הביצים. מעתה תכונה תערובת ב'.
  • להרכבה, לשפוך חצי מתערובת ב' לתבנית משומנת, מעליה את כל תערובת א', ואז את החצי השני של תערובת ב'.
  • לאפות 40-50 דקות או עד שקיסם שנועצים במרכז העוגה יוצא יבש.
אין על שילובי שוקולד וגבינה
אין על שילובי שוקולד וגבינה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *