המאכל הצהוב

באיזור התעשייה המעופש שיושבת הבית עובדת בו, אפשר לבחור לארוחת הצהריים בין מאכלים ביתיים, מאכלים טריפוליטאיים ביתיים ומאכלים ביתיים מהמזרח, שבכולם מקבלים שיט בחמגשית. יושבת הבית בדרך כלל מסתפקת בסלט שאותו היא אוכלת ליד המחשב, כמו כלבה אנורקסית. אבל מדי פעם היא מפנקת את עצמה בצ'אנדרה, מסעדה צמחונית בניחוח הודי, שם היא אוכלת טאלי טעים למדי. היום היא שמעה שיחה בין טבח לעתיד למי שהוא כנראה הבעלים של המסעדה. אלו שתי דמויות יוצאי הודו טיפוסיות, שהתווכחו ביניהם, בעודם פושטים לפנים את רגליהם עטויות הסנדלים, האם עדיף להתאים את הבישול ההודי למה שאתה מכיר מהבית ולמה שכיף לך לבשל, או שצריך לשאוף למצב שבו לקוח המסעדה יגיד "אה, זה בדיוק כמו בהודו". כל הוויכוח הזה עשה לי חשק לאוכל הודי. אז הנה הוא לפניכם, מתכון לאלו גובי של מנג'ולה

, שיושב הבית יוצא הודו טוען שבמילולית זה "תפוח אדמה כרובית".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *