שנות השמונים העליזות

אנשים שמכבדים את עצמם לא עושים עוגת קומות, נכון? עוגת קומות זה שייך לגברות עם שיער סגול שיושבות בקונדיטוריות של שנות ה-80 ומדברות על קופת חולים או לאסיאתיות שמתחתנות. אבל העניין הוא כזה, יש שילובים שקשה לעמוד מולם. כשלוקחים את דב מ-smitten kitchen, שהיא אחת מבלוגריות האוכל החביבות עליי, ומשלבים אותה עם עוגת חמאת בוטנים ושוקולד, שזה השילוב הדוחה הכי אהוב עליו, מקבלים עוגת קומות שנראה שכיף לעשות (כל העניין הזה עם סכין רחב שבעזרתו מורחים קרם סמיך למדי, תוך הוצאת לשון קטנה לשם הצגת הקפדה, הוא פשוט משמח. אין דרך אחרת לתאר זאת). לא בטוח שלא אדחה את העשייה הזאת עד קץ הדורות, אבל הנה המתכון כאן

, לשירותכם.

חמאת בונטים ושוקולד. היש שילוב אידיוטי יותר מזה?
חמאת בוטנים ושוקולד. היש שילוב אידיוטי יותר מזה?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *