עוקצנות בחך

עכשיו, כשהשרב הגדול שוב מכה בנחיריים, חייבים לעבור לתזונת קיץ. בעולם אידיאלי היא הייתה מורכבת מאבטיח, בירה, גבינה בולגרית וזיתים. אבל זה פשוט עושה כל כך הרבה פיפי, שלא נשאר זמן לשום דבר אחר. ולכן, צריך לגוון את התזונה עם דברים קלילים אחרים. אחת האופציות הן סלטים, ורצוי כאלו שלא מורכבים מחסה, עגבניה ומלפוון, כי באמת, כמה אפשר? אז מצאתי את הסלט הזה, סלט כרובית, טחינה ולימון. ביום שישי היינו בשוק הכרמל, וראינו שיש מלא כרוביות יפות יפות, ואם זה לא גורל, אני לא יודעת מה כן.


Indian Cuisine: How To Make Cauliflower, Tahini And Lemon Salad

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *