תפוחי אדמה עם פלפלים א-לה-ספרד

היום אני בקרייבינג לתפוחי אדמה. זה קורה לעתים רחוקות, אבל היום זה קרה. עכשיו, קרייבינג לתפוחי אדמה זה לא פשוט. כי מצד אחד עומד הגראטין, שזה מאכל בעייתי. כי שום דבר לא מתאים לו ולוקח 45 דקות לאפות אותו, ובסוף הוא יוצא טעים, אבל חד גוני. או ניוקי. ניוקי זה ממש טעים. אבל צריך סבלנות. והיום אין לי. אז מצאתי מתכון שטוענים שהוא ספרדי, שהוא גם זריז, גם נראה מגוון יותר בטעמים שלו וגם כולל פלפלים אדומים, שאני ממש אוהבת.


Side Dishes: How To Make Patatas A Lo Pobre

תגובה אחת בנושא “תפוחי אדמה עם פלפלים א-לה-ספרד”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *