המבורגר עדשים ואגוזים

להיות צמחונית זה כיף. זה הרבה יותר נעים לחיות בלי בשר בקיבה שלך. אבל אז עוברים ליד מקום של המבורגרים או מקום של שניצלים ומבינים שאף אחד לא חשב על צורת האכילה של הצמחונים. מבחינת רוחב התפריט, אין בעיה. יש מספיק מגוון. מבחינת ממתקים אין בעיה, לא נוטים לשים בהם בשר. אבל כשמגיעים לצורת האכילה, צמחונים תמיד אוכלים סלט או משהו שאוכלים עם מזלג: פסטה או אורז או משהו עם תפוחי אדמה. ורק הקרניבורים נותרים עם הנגיסות הגדולות, ועם השמן הנוטף, ועם הכיף שבלאכול פלאפל בפיתה או שווארמה בלאפה או המבורגר בלחמניה ענקית. כל זה היה יכול להיות סביר, אם הייתה בעיר המבורגריה נורמלית לצמחוניים. אבל אין. בודהה בורגר זה לא כיף. וההמבורגר פטריות של מוזס הוא לא טעים אפילו חצי מזה הבשרי. כל שנותר לבחורה לעשות הוא למצוא באינטרנט מתכונים להמבורגר צמחוני. ובכן, הראשון בסדרת המתכונים הזאת הוא המבורגר עם עדשים ואגוזים. אם מגבירים מאד את הסאונד במהלך הוידיאו, אז שומעים את רחשי הערבוב של התערובת, ויודעים שמדובר בתערובת שעושה את הקולות הנכונים. עכשיו רק צריך לבדוק שהיא טעימה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *