פלפלים ממולאים שלא מצריכים סיר פלפלים ממולאים

אחד הדברים המבאסים בלהכין פלפלים ממולאים הוא שאחרי שכבר מכינים את כל המילוי, ויש ריח מעורר תיאבון במטבח ובבית, אז מכניסים אותם לסיר או לתבנית האפייה, ואז מחכים. ומחכים. ומחכים. אחרי ארבעים דקות פחות או יותר אפשר לאכול את הפלפלים, אבל עד אז כבר אכלת כל מה שיש במטבח, כולל אצבעות של אנשים שהתקרבו לסביבתך. במתכון הזה, המילוי של הפלפלים הוא קר, ולכן מרככים את הפלפלים בנפרד, מה שחוסך את ההמתנה לבישולם. ה-orzo שיש שם במתכון, הוא סוג של פסטה בצורת אורז, שבה משתמשים בעיקר למרקים. אפשר להשתמש ב-orzo, אבל אפשר גם באורז רגיל, שאותו יש לבשל בנפרד.

מתוך המתכונים הבריאים של eating well

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *