עוגת גבינה

עוגות גבינה נוטות להיות רגישות. עשר דקות בחום כזה, חצי שעה בחום ההוא, תפרידו ביצים, תלטפו את תערובת הגבינה. עכשיו, בנאדם שאוהב עוגות גבינה, אבל יש לו בבית רק טוסטר אובן בלי שנתות, ככה שיש לו רק מושג קלוש באיזה חום זה נאפה, הוא לא יכול לעמוד בכל הדקויות האלו. אז הוא הולך לאינטרנט ומחפש מתכון אחר. הוא מוצא מתכון שאפילו כולל בתוכו את המילה ניו יורק, שזה תמיד טוב, ומחליט לעשות אותו, אפילו שבדרך כלל הוא מעדיף עוגות גבינה עם בסיס אמיתי, ולא כזה רמאות עם ביסקוויטים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *